Selecteer een pagina

Sinds eind vorig jaar maak ik ook foto’s voor het LIVE Magazine van Randstad. Een kleurrijk, vierkant magazine door en voor de medewerkers van Randstad. En als jullie me al een beetje kennen dan weten jullie dat dat magazine me op het lijf is geschreven: veel kleur én dan nog eens in het vierkant, een formaat dat ik zelf zo graag hanteer.

De eerste dame die voor mijn lens mocht verschijnen, was Hilde Kesteloot, projectleider van Randstad. Sinds oktober 2011 ging op de Campus van de VUB een Career Center van Randstad van start. In dat center worden bijna-afgestudeerden begeleid om een stage of een eerste werkervaring te vinden. Het idee was om Hilde op die manier te fotograferen dat het duidelijk was dat we op de VUB waren. We hadden enorm veel geluk want het was net 12u en de studenten stroomden massaal uit de auditoria naar buiten om te lunchen. Daarna zijn we in een auditorium zelf foto’s gaan nemen, een beetje de klassieker.

Sally Foubert en Steven Baczkowski werken als recruiter en account manager van Randstad aan het project “Green Professionals”. Dit artikel ging over hernieuwbare energie dus konden we niet anders dan de foto buiten te nemen in het groen. Sally had zelfs haar volledige outfit aangepast aan het groene thema :-).

Op de laatste pagina van het magazine wordt er altijd een groepsfoto geplaatst. Het thema/onderwerp is telkenmale verschillend maar het gaat steeds om iemand van Randstad zelf, een CEO of manager van een bedrijf en een werknemer van dat bedrijf die door Randstad is gerekruteerd. Deze keer ging het over het bedrijf Keolis in Willebroek. Keolis is een busmaatschappij en zij zochten nieuwe buschauffeurs.

Afspraak was om 7u30 in een stelplaats in Willebroek. Ondanks het vroege uur en de koude hadden we er alle vier ongelooflijk veel zin in. Met 1 bus, een donkere loods en een goed ochtendhumeur hebben we een fijne fotoreeks gemaakt.