Selecteer een pagina

Kids en Family

Een fotoshoot van je gezin, je kinderen, je familie,… kortom van de mensen die belangrijk zijn in je leven en van wie je houdt.

De fotosessie gebeurt steeds op een locatie naar keuze. Daardoor is er (letterlijk) meer ruimte om met elkaar te spelen en te dollen, rond te lopen, te knuffelen, uit de bol te gaan en te lachen! Want statische portretten daar doen wij zeker niet aan mee. Door enkel te werken op een buitenlocatie creeër je veel meer mogelijkheden qua settings: een park, bos, speeltuin, je eigen tuin,…. de mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang er maar kleur en voldoende licht aanwezig is. Buiten werk ik steeds met natuurlijk licht, af en toe eens een reflectiescherm of een parapluutje met flitslicht (heel zelden).
Heb je zelf speciale suggesties of creatieve uitspattingen, laat het me zeker weten, dan kunnen we verder brainstormen over de vele mogelijkheden.

Voor het maken van een fotoshoot neem ik rustig de tijd. We zoeken samen de mooiste locaties uit. Dit kan bij jullie thuis zijn (voor baby’s en kleine kinderen) of op een (buiten)locatie naar keuze.

Je kan bij mij terecht voor het maken van communiefoto’s, kinderfotografie, een gezinsfotoshoot of een loveshoot.
Voor allerhande drukwerk (bijvoorbeeld communiekaartjes, dankjewelkaartjes,…) kan je terecht in mijn webshop: KANVAZ

*NIEUW*
Ben je op zoek naar een leuk ideetje voor het verjaardagsfeestje van je dochter of zoon? Dan kan je bij mij ook een fotoshoot boeken! Rond een zelf gekozen thema bereiden de kindjes alles voor (kledij, (zelfgemaakte) accessoires,… ) voor een onvergetelijke professionele fotoshoot. De mogelijkheden zijn enorm: van ridders en prinsessen, tot cowboys en échte mannequins.

Contacteer me gerust voor meer info en prijzen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

9 augustus 2013